Clyne forklarer baklengsmålet mot Kazan

Nathaniel Clyne feilberegnet offsidelinja da han slapp Devic foran seg.

I sommer ble Nathaniel Clyne hentet fra Southampton til Liverpool av Brendan Rodgers for 12,5 millioner pund.

Clyne har siden vært nærmest fast på laget, og har startet 12 kamper siden debuten i serieåpningen mot Stoke.

Selv om Clyne har den posisjonen med færrest alternativer i dagens Liverpool-lag, føler han at han også må overbevise sin nye sjef Jürgen Klopp.

– Jeg følger man alltid må vise sine kvaliteter, uansett hvem som leder laget, og uansett hvem som kjøpte deg og om det er kommet en ny manager. Man må gi hundre prosent, og det er det jeg har planer om å gjøre, sier Clyne til Liverpool Echo.

Torsdag havnet Nathaniel Clyne i søkelyset da han var på feil side av Rubin Kazans Marko Devic, på russernes åpningsmål på Anfield. I etterkant har han sett video av situasjonen.

– Jeg så på det etterpå. Jeg trodde han var i offsideposisjon, men Skrtel var litt dypere enn meg. Slike ting skjer, og vi må bare jobbe med det.

Torsdag spilte Adam Lallana mer mot høyresiden, og det satte Clyne pris på.

– Absolutt. Vi spilte mye sammen i Southampton, og nå i Liverpool og også for England, så jeg kjenner hans bevegelser, løpene han tar, og jeg er alltid i stand til å finne ham på banen.

Clyne er veldig innstilt på å gjøre en jobb også framover på banen, som Klopp ønsker.

– Det passer absolutt spillet mitt. Alle muligheter jeg får til å gå framover og hjelpe i angrepet er jeg for. Jeg har muligheten og også energien til å gå framover og så også komme meg tilbake, så når jeg får en lisens til å gå i angrep elsker jeg det, sier han i intervjuet med Liverpool Echo.  

LES OGSÅ: Klopp jobber med posisjoner ikke personer