Coates: - Jeg ønsker selvsagt å spille i Liverpool

Med ett år igjen av kontrakten, går Sebastian Coates en usikker tid i møte. Copa America kan bli hans sjanse til å overbevise Liverpool-ledelsen om at han bør få bli.

Sebastian Coates storspilte da Sunderland forsvarte seg til et livsviktig poeng i nedrykksstriden mot Arsenal på onsdag. Coates som er på lån i klubben fra Liverpool, sier nå at han gjerne vil tilbake til Anfield og spille for Liverpool neste sesong.

- Jeg kan ikke være mer lykkelig. Det er en stor dag. Det var en veldig vanskelig kamp. Vi visste at med ett poeng ville vi fortsatt være i Premier League, og det er det vi klarte. Vi er ekstatiske, sa han til IBTimes UK om kampen.

Men selv om han har hatt en god periode i Sunderland etter at Dick Advocaat tok over, er det Liverpool han vil spille i.

- Jeg har et år igjen av kontrakten med Liverpool, og jeg ønsker selvsagt å spille der. Men vi får vente og se. Det er ikke bare min beslutning, sier 24-åringen.

Satte pris på telefoner fra Liverpool

Den 1.94 høye spilleren har slitt med skader store deler av sesongen, og derfor ble ikke låneoppholdet helt som han hadde tenkt seg.

- Vi får vente og se om jeg kan komme tilbake til Liverpool, eller om jeg må finne en annen klubb, sier han.

- Jeg har vært i kontakt med Liverpool hele tiden. Da jeg var skadet, ringte de meg ofte for å høre hvordan ting gikk. Det er noe jeg satte pris på, sier han.

Saken fortsetter under bildet.

Hard konkurranse

Han håper at årets Copa America skal være sjansen til å bevise sin plass i Liverpools forsvarsrekker.

Coates er i Uruguays foreløpige tropp, og håper å få spille også i mesterskapet.

- Det er hard konkurranse siden Uruguay alltid har hatt gode midtstoppere slik som Diego Godin og Jose Gimenez, men jeg håper å komme med i troppen, sier han.