Coutinho ble månedens spiller

Philippe Coutinho ble i dag kåret til Standard Chartered Liverpool Player of the Month for januar, og vant dermed trofeet for andre måned på rad.

Coutinho vant også tilsvarende avstemning i desember, og det er tredje gang denne sesongen at brasilianeren vinner utmerkelsen. Totalt har Coutinho blitt kåret til «månedens spiller» fem ganger etter at han kom til Liverpool i januar 2013.

22-åringen spilte i alle Liverpools åtte kamper i januar, og benyttet også anledningen til å signere en ny langtidskontrakt.

- Denne prisen betyr mye for meg. Den gir meg selvtillit ute på banen. Jeg er veldig glad, og takker supporterne som har stemt, sier Coutinho til Liverpoolfc.com.

- Jeg har jobbet hardt, men jeg foretrekker å snakke om laget. Jeg synes laget har spilt bra, og det er viktig for Liverpool.

- Jeg jobber sammen med lagkameratene mine, og jeg ønsker alltid å gjøre en god jobb og bli bedre. Jeg mener hele laget har spilt bra. Jeg er glad for rosen. Når laget spiller bra er det flott for alle.

- Jeg jobber alltid hardt, men det er likevel alltid ting du kan bli bedre på, og en av de tingene jeg må bli bedre på er å score mål. Jeg har jobbet med det, for det er viktig i min posisjon på banen. Det er noe jeg må forbedre.