Coutinho drømmer om å spille VM for Brasil

Liverpools Philippe Coutinho (22) er glad for plassen i den brasilianske landslagstroppen.

Coutinho er med Brasil-troppen som vant 3-1 borte mot Frankrike i går og som skal møte Chile til uka. 22-åringen kom ikke på banen i Paris, men Liverpool-spilleren er glad for å være i troppen.

– Hver gang jeg blir kalt opp på landslaget, føles det ut som første gang. Det er en stor ære å bære den brasilianske landslagsdrakten, som betyr så mye for mange mennesker. Det er stort for meg, og jeg venter tålmodig på å få sjansen til å spille, sier Coutinho, ifølge Liverpools offisielle nettsted.

Les også: Slik skal Coutinho bli bedre

I kveld sender LFC TV en dokumentar om Philippe Coutinhos liv i Liverpool. Sendestart er klokken 21.00, og du kan se den både på LFC TV og på TV 2 Sumo. I den timelange dokumentaren «Home from Home» snakker den brasilianske playmakeren blant annet om drømmen om å spille et VM-sluttspill for Brasil.

– Jeg vet at jeg bare hadde én mulighet til å spille VM på hjemmebane. Det er for vanskelig å snakke om hvorvidt jeg burde ha vært med i troppen, så jeg konsentrerer meg heller om fremtiden. Jeg skal gjøre alt jeg kan for å gjøre meg fortjent til en plass i troppen til neste VM, sier Coutinho til LFC TV.