Coutinho har savnet Sturridge

Philippe Coutinho (22) gleder seg til å spille oftere sammen med Daniel Sturridge (25) igjen.

– Vi savner Daniel når han ikke er med oss ut på banen, så det betyr mye at han nå er tilbake. Det er vi glade for, sier Coutinho ifølge Liverpools offisielle hjemmeside.

Sturridge og Coutinho behøvde ikke mange minuttene på å finne igjen tonen i 2-0-seieren mot West Ham på lørdag. Bare 12 minutter etter at spissen kom inn som innbytter, spilte Coutinho ham fri.


(Video med tillatelse fra TV 2)

– Han bidrar med å bevege seg klokt og score mål. At han er tilbake, gir et løft til hele laget – ikke bare de offensive spillerne. Det hjelper oss, og alle er glade på hans vegne. Daniel er en fin fyr, roser Coutinho.

Les også: Vi fulgte Liverpool – West Ham minutt for minutt

Brasilianeren er imponert over Sturridge' evne til å finne rom, og den lille ballmagikeren beskriver det som ideelt for spillere som ham selv. Selv har Coutinho briljert i playmaker-rollen siden manager Brendan Rodgers la om til 3-4-2-1-formasjonen midt i desember, og 22-åringen trives godt med fotballen for tiden.

– Den nye formasjonen har gitt meg og spillerne rundt meg flere pasningsvalg. Det er alltid en eller to medspillere i nærheten, og det gjør det lettere å beholde ballen. Jeg synes vi har tilpaset oss godt.