Coutinho klar for kvartfinale i Copa America

Philippe Coutinho og Brasil er klare for kvartfinale i Copa America, etter seier over Venezuela i går kveld.

Coutinho startet kampen for Brasil i går, og spilte i 67 minutter før han ble byttet ut, i 2-1 seieren over Venezuela. På det tidspunkt var stillingen 2-0 til brasilianerne. Thiago Silva og Roberto Firmino gjorde Brasils mål, mens Nicolas Fedor reduserte for Venezuela seks minutter før full tid.

Brasil vant med dette resultatet gruppe C i Copa America, og møter nå Paraguay i kvartfinalen kommende lørdag.

Uruguay, med Sebastian Coates i troppen, spiller kvartfinale mot Chile allerede på onsdag, etter at de ble nummer tre i gruppe B, og tok seg videre i turneringen som beste gruppetreer.

Bolivia v Peru og Argentina v Colombia er de to øvrige kvartfinalene.

Brasil og Uruguay vil ikke møte hverandre før i en eventuell finale/bronsefinale.