Coutinho og Lallana er friske og raske

Jürgen Klopp rapporterte at både Philippe Coutinho og Adam Lallana er høyaktuelle for startoppstillingen mot Crystal Palace.

Under dagens pressekonferanse på Melwood fikk Jürgen Klopp spørsmål om skadesituasjonen, og da spesielt Philippe Coutinhos situasjon, ettersom brasilianeren ikke spilte mot Rubin Kazan etter å ha kjent antydning til muskelproblemer etter seieren på Stamford Bridge forrige helg.

– Philippe Coutinho er i fin form. Han fortalte meg at han var i fin form på torsdag også. Det samme gjelder Adam Lallana, som spilte noen minutter i Kazan.

– Vi har hatt noen småproblemer etter Kazan-kampen, men det er helt normalt. Vi skal se hvem som kan trene i dag. Vi skal trene om to timer, og da vil vi begynne å tenke på startoppstillingen til Palace-kampen, la han til.

– Vi må vente så lenge vi kan for å se hvem som kan spille, men det er ikke snakk om alvorlige skader.

– Vi kan gjøre endringer, da vi spilte uten Martin Skrtel, Lucas, Coutinho og Lallana fra start i Russland, så vi har andre spillere som kan spille. Jeg må se på trening, men jeg har en følelse av hvordan laget blir, og vil ta min avgjørelse.

LES OGSÅ: Palace kan måtte unnvære angripere