Cupexit for Ward og McLaughlin

Aberdeen røk på sitt første tap for sesongen i hjemlig serie og cup, mens Norwich med Andre Wisdom i forsvarsrekka imponerte i ligacupen.

Danny Ward voktet som vanlig buret for Aberdeen, mens Ryan McLaughlin ble byttet inn før halvtimen var passert, da Aberdeen tapte 2-0 for Hibernian, og røk ut av den skotske ligacupen for Edinburgh-klubben fra divisjonen under. Ward måtte se to baller i nettet bak seg i løpet av kampens siste åtte minutter. Den utlånte Liverpool-keeperen hadde en travel kveld på jobb, og holdt på å tabbe seg ut da han klarerte en ball i en medspiller slik at han holdt på å skape en gratissjanse for vertene.

Andre Wisdom spilte hele kampen da Norwich tok seg videre i ligacupen på West Bromwich sin bekostning. Kanarifuglene imponerte med en solid 3-0 seier, og Wisdom vil være fornøyd med å ha vært med på å holde buret rent.

I den sveitsiske superligaen kom Samed Yesil inn fra benken to minutter ut i annen omgang, da FC Luzern vant 2-1 over FC Vaduz på sistnevntes Rheinpark Stadion. Luzern lå under 1-0 da Yesil entret banen, så den utlånte Liverpool-angriperen var med på å snu kampen. Vinnermålet kom bare fire minutter før slutt.

På tirsdag var Sheyi Ojo ubenyttet reserve da Wolves tapte 3-0 for Middlesbrough på Riverside, og røk ut av ligacupen.