Dårlig dag for de utlånte

Sju av Liverpools utlånte spillere var i aksjon i dag. Ingen av dem var med på å vinne.

Andre Wisdom var ubenyttet reserve at Norwich spilte uavgjort 2-2 mot West Ham United på Upton Park. Vertenes utligningsmål kom tre minutter på overtid.

I Championship kom Sergi Canos inn fra benken i det 73.minutt da Brentford, som spilte med ti mann i nesten en time, tapte 2-1 for Sheffield Wednesday hjemme på Griffin Park. Brentford utlignet bare fire minutter etter at Canos entret banen, men gjestene avgjorde i kampens siste spilleminutt, selv om de også måtte avslutte matchen med ti mann etter en utvisning like etter utligningsmålet.

Sheyi Ojo entret banen i det 64.minutt da Wolves røvet med seg ett poeng på overtid mot et Preston som måtte avslutte kampen med ni mann på banen etter to utvisninger hjemme på Deepdale.

I League One spilte Ryan Kent hele kampen for Coventry, som tapte 2-1 for Bury på Gigg Lane.

Spilte hele kampen gjorde også Lloyd Jones, men heller ikke han kunne forhindre tap for sitt Blackpool, 2-0 for Shrewsbury på bortebane.

Tapte gjorde også Swindon Town, med 2-1 for Colchester United hjemme på County Ground. Lawrence Vigouroux var henvist til benken, da den tidligere Liverpool-junioren Tyrell Belford ble foretrukket mellom stengene. Jordan Williams spilte hele kampen.

Harry Wilson kom inn for tidligere Liverpool-spiller Lauri Dalla Valle i det 76.minutt da Crewe Alexandra spilte 1-1 mot Walsall på Bescot Stadium utenfor Birmingham.

I League Two var ikke Joe Maguire i kamptroppen til Leyton Orient, som fikk med seg ett poeng etter 1-1 i Northampton.

I den skotske toppserien tapte Aberdeen sin første kamp for sesongen, 2-1 for Inverness Caledonian Thistle på bortebane. Danny Ward spilte hele kampen for gjestene, mens Ryan McLaughlin var ubenyttet reserve.