Del dine Liverpool-opplevelser

Supporterklubben har opprettet en ny Facebook-gruppe for deling av bilder, minner og Liverpool-opplevelser.

Fra før har Supporterklubben mange følgere på Facebook og er aktiv på andre sosiale kanaler i tillegg. Hvorfor en ny kanal, lurer du kanskje?

Digital redaktør Arve Vassbotten forklarer:
– Vi har vært flinke til å legge ut stoff på sosiale medier over tid, og i tillegg kom vi raskt i gang med for eksempel Snapchat i fjor vår, da vi så den komme for fullt. Imidlertid er dette kanaler hvor vi selv publiserer nyhetssaker og annet supporterstoff. Sosiale medier handler om å dele ting, opplevelser, drømmer og gleder. Dette er en gruppe hvor medlemmene selv kan dele mangfoldet i supporterhverdagen – befeste «stammekulturen» igjennom minner og opplevelser fra livet som supporter av verdens flotteste fotballklubb.

"Vi som elsker Liverpool"

Arve fortsetter: – Derfor har vi nå opprettet gruppen «Vi som elsker Liverpool». Er du på kamp på Anfield, sitter du med røde venner på puben, har du en kul tatovering eller video av kompisen som gikk amok etter siste scoring - er det slikt stoff vi ønsker her! Del dine bilder, videoer og historier til glede for alle andre røde. Dette blir en kanal der medlemmene selv bidrar med stoff, og det er grunnen til at vi har opprettet det som gruppe og ikke alternativ Facebook-side.

Mantraet er: «Ekte rød kjærlighet» - bli med og bidra på:

https://www.facebook.com/groups/474175919411385/

Meld deg inn i dag

Kan ikke dette bli likt mye av det andre som finnes på Facebook i dag?
– Det finnes i dag grupper for diskusjoner, reiser, transport, billetter og nyheter – samt grupper med en mix av alt dette. Som Supporterklubb synes vi det er både hensiktsmessig og naturlig at vi tilbyr en ren kanal for deling av de gode opplevelsene, galskapen vi gjennomgår på godt og vondt fra august til mai hvert år. Vi synes det er naturlig at medlemmene kan send oss slikt stoff – og at vi ikke bare skal pushe ut selv. Vi håper dette faller i smak og at vi får fylt opp veggen raskt med gode bilder og minner allerede fra ligastarten.

Noe av stoffet kan bli brukt også på Liverpool.no og i The Kopite, så ikke legg ut materiale du ikke har samtykke eller tillatelse til å publisere.

Meld deg inn i dag!