Deltar i Milk Cup også denne sommeren

Liverpool FC kommer til å sende et U15 lag til den prestisjefylte sommerturneringen Milk Cup i Nord-Irland også denne sommeren.

Liverpool vant Premier-klassen i denne turneringen så tidlig som i 1988, hvor en viss Steve McManaman noterte seg for hat-trick i finalen mot skotske Motherwell. I 2013 nådde de røde semifinalen i samme klasse, hvor det ble tap for County Antrim. I fjor ble det en 7.plass for Anfield-klubbens representanter.

Liverpool FC opplyser på sine offisielle nettsider at The Dale Farm Milk cup starter mandag 27.juli, og spilles på flere arenaer i Nord-Irland.

- Standarden på lagene som deltar pleier å være ekstremt bra. Dette er en internasjonalt anerkjent turnering, som gir våre spillere en smak på turneringsfotball på høyeste nivå, kommenterer førstelagets manager Brendan Rodgers.