Det er utsolgt

Et fullsatt Anfield vil i kveld gi Jürgen Klopp sin velkomst. Joe Allen er en av dem som håper å komme inn og få vist seg fram, i hva som ventes å bli en spesiell atmosfære.

Liverpool FC bekrefter at kveldens kamp mot Rubin Kazan er utsolgt.

- Jeg tror at dersom du kombinerer følelsen av en kveldskamp i Europa med velkomsten til en ny manager, da vil det forhåpentligvis skape en helt spesiell atmosfære, sier Joe Allen til Liverpoolfc.com.

- Det er slikt som alltid vil gjøre at spillere kan yte det lille ekstra og vi har alle tro på at vi kan få den seieren som bringer vår deltakelse i Europa League inn på skinner igjen.

Møtet med russiske Rubin Kazan vil være Liverpools første av seks kamper på 18 dager, og den første av tre hjemmekamper på under ei uke.

- Jeg tror at på utsiden er det en del bekymring over at det skal spilles så mange kamper på så kort tid, men som spiller ser du fram til det siden det er dette alt dreier seg om. Det å få komme ut på banen å spille.



Det er ikke ventet at Jürgen Klopp kommer til å forandre mye på laget som spilte 0-0 mot Tottenham på lørdag, men Joe Allen inn for Lucas Leiva er et nokså «vanlig» tips.

LES OGSÅ: Avisene tror Klopp gjør få utskiftninger

- Det vil bli rotering på lag, det er nødt til det når det er så mange kamper på så kort tid. Med en ny manager er det en god mulighet for alle til å legge inn en søknad om regelmessig spilletid, fortsetter Allen.

Avspark i kveld er kl 21.05. Kampen sendes direkte på EurosportN.

Vi følger også hvert spark her på liverpool.no, men hurtige rapporter og spillerbørs like etter kampslutt. Vil du vite hvordan du skal få alle de viktigste hendelsene via SMS kan du klikke på denne linken.