Dette er avisenes dom etter cupsemifinalen

Liverpool-sjef Brendan Rodgers får kritikk for taktikken i kjølvannet av cupsmellen mot Aston Villa.

Daily Mirror er nådeløse mot Liverpools innkjøpspolitikk.

«Ser man på innbytterbenken til Liverpool, kan man argumentere med at ingen av spillerne som satt der er på Anfield også neste sesong. De har noen skader, men det virker likevel kriminelt at sju spillere i kamptroppen til FA-cupsemifinalen ikke har noen fremtiden i klubben.»

Daily Mail fokuserer på Liverpool-kaptein Steven Gerrard (34).

«Gerrards karriere på Anfield ender i et antiklimaks. Når FA-cupfinalen spilles i slutten av mai, har han allerede tankene i California. Brendan Rodgers sa etter kampen at Gerrard hadde vært fantastisk, men det var dessverre ikke riktig. Gerrard var svak gjennom hele kampen, og han maktet ikke å snu kampbildet. Kampen går inn i historiebøkene som en av Liverpools største skuffelser de siste årene.»

Daily Express slakter Liverpools forestilling på Wembley.

«Brendan Rodgers skar grimaser etter en forestilling som minnet om en bilulykke. Liverpool forsøkte å korrigere utilstrekkeligheten i troppen i en kamp der bare keeper Simon Mignolet avsluttet i samme posisjon som han startet. Det understreket at laget hadde vært et kaos gjennom hele kampen.»

The Guardian kritiserer taktikken til manager Brendan Rodgers.

«Liverpool taklet ikke anledningen og Brendan Rodgers tapte den taktiske duellen mot Villa-trener Tim Sherwood. Rodgers ble senket av sitt eget taktiske rot, og han rev i stykker den opprinnelige kampplanen allerede etter 25 minutter. I pausen skiftet han ut angrepsrekken sin. Da kampen var slutt, spilte nesten hver eneste Liverpool-spiller i en annen posisjon enn de startet i.»