Diarra skal spille for Charlton

Tidligere Liverpool-spiller Alou Diarra har skrevet under en korttidskontrakt med Championship-klubben Charlton Athletic.

Den franske landslagsspilleren har signert en kontrakt med Charlton som varer ut denne sesongen, bekrefter London-klubben på sine nettsider. Den 33 år gamle midtbanespilleren ble registrert i tide til å kunne spille bortekampen mot Derby i morgen kveld, og har fått tildelt trøye nummer 12 på The Valley.

Diarra har to VM-sluttspill med Frankrike på merittlisten, og han var sågar Frankrikes kaptein under VM i Sør-Afrika i 2010. Totalt står han bokført med 44 landskamper.

Den lange midtbanespilleren har spilt for klubber som Le Havre, Bastia, Lens, Lyon, Bordeaux og Marseille i hjemlandet. I tillegg til Liverpool har han også en periode i West Ham bak seg på øyriket fra tidligere.

Diarra kom i sin tid til Liverpool på Bosman-overgang fra Bayern Munchen. Han ble i tur og orden lånt ut Le Havre, Bastia og Lens i hjemlandet, og fikk ingen førstelagskamper for Anfield-klubben.