Dicks blir trenerassistent

Tidligere Liverpool-spiller Julian Dicks er ansatt som trenerassistent for West Hams førstelag.

Julian Dicks er tilbake i rampelyset i Premier League, etter en sesong som trener for West Ham United Ladies.

Den nye West Ham-manageren, Slaven Bilic, har nemlig innlemmet Dicks i sin trenerstab. Det bekrefter West Ham United på sine offisielle nettsider.

Hammers-legenden Dicks tok fatt på sin nye jobb i dag, og vil reise på treningsleir til Irland med West Ham-troppen i morgen.

Dicks ble aldri noen suksess i Liverpool, men regnes som en kultfigur på Boleyn Ground. Nå gleder 46-åringen seg til å ta fatt på sin nye jobb.

Saken fortsetter under bildet



- Det å bli innlemmet i trenerstaben til førstelaget er fantastiske nyheter for meg, uttaler Dicks.

- Jeg hadde ansvaret for damelaget i fjor, og trivdes med det, men å få muligheten til å jobbe sammen med Slaven og hans trenerstab med førstelagsspillerne er en drøm som går i oppfyllelse, legger han til.

Liverpool kjøpte i sin tid Dicks fra West Ham United for 1,5 millioner pund i 1993. Han spilte totalt 28 kamper for Anfield-klubben, og gjorde tre mål, i løpet av sin ene sesong på Merseyside.

Blant Liverpools supportere er han kanskje mest kjent for å være den siste Liverpool-spilleren som scoret foran et stående The Kop, da han satte inn et straffespark mot Ipswich Town den 9.april 1994.