Disse frykter Mourinho mest neste sesong

Og Chelsea-sjef Jose Mourinho har ikke avskrevet Liverpool som tittelutfordrer i 2015/2016.

Med mindre de skulle kollapse helt på de siste kampene i Premier League, vil Jose Mourinho ta hjem sin tredje Premier League-tittel med Chelsea.

Men portugiseren forventer at det vil bli enda vanskeligere å gjenta den bedriften neste sesong.

Og til tross for hva som har skjedd på tampen av denne sesongen, forventer Mourinho at Liverpool er et av lagene som jakter tittelen igjen når ligaen rulles i gang i august. Men mest tro har han på Arsenal.

- Det er enda vanskeligere å dominere enn tidligere. Hvordan kan man snakke om å dominere, når alle vet hva som vil skje til sommeren? Får Arsenal fire topp-spillere, tror jeg de igjen vil bli uslåelige, sier Jose Mourinho til The Telegraph.

Men han forventer også kamp fra de samme lagene som kjemper om de fem øverste plassene i år.

- Manchester United har et fantastisk lag. De vil investere stort igjen i sommer. City har gjort det veldig godt, med to titler på tre år, og folk sier de vil investere stort. Og Liverpool har kjempet om tittelen i flere år. Neste år vil det bli enda vanskeligere for alle, sier Jose Mourinho til The Times.

Han mener Premier League skiller seg fra veldig mange andre europeiske ligaer.

- For øyeblikket er det veldig vanskelig for ett lag å være dominerende i Premier League. Dette er ikke Tyskland med Bayern München. Dette er ikke Sveits med Basel. Dette er ikke Skottland med Celtic, sier han.