Drømmer om et trofé i avskjedsgave

Steven Gerrard legger ikke skjul på at han drømmer om å avslutte Liverpool-karrieren med å vinne enda et trofé med Anfield-klubben. Og aller helst FA-cupen på sin 35-årsdag.

- Jeg visste det kom til å bli litt oppstyr i noen dager etter at jeg annonserte at jeg kom til å forlate Liverpool, men jeg ønsket å få dette ut av veien før vi skulle spille FA-cup, slik at jeg kan konsentrere meg om fotballen igjen, sier Gerrard til Liverpool Echo.

- Det er fortsatt mye vi kan oppnå fra nå av og frem til mai. Det er godt dokumentert at vi ikke befinner oss i den ligaposisjonen vi ønsker å være i. Målet i månedene som kommer er å få rettet på det. Jeg tror fortsatt at vi kan komme inn blant topp fire. Det er sju poeng opp, og vi har spillerne som kreves for å ta igjen det forspranget, fortsetter Liverpool-kapteinen.

- Vi vet hva vi har gjort feil. Vi har sluppet inn billige mål. Så snart vi får orden på det vil vi klatre på tabellen.

- Alle vet hvor viktig det blir å få Daniel Sturridge tilbake skadefri og i form. Han er en svært viktig spiller for oss.

- Vi må få i stand en god resultatrekke, slik vi gjorde i andre halvdel av fjorårssesongen. Jeg ønsker å forlate Liverpool vel vitende om at klubben er i Champions League.

- Vi er i semfinalen i ligacupen, vi har kommet i gang med FA-cupen og vi har mye å spille for i Europa League når vi vet at vinneren kvalifiserer seg for Champions League. Det er mye å spille for.

Drømmescenariet er selvsagt at Gerrards siste kamp for Liverpool blir på Wembley i FA-cupfinalen den 30.mai – på kapteinens 35-årsdag.

- Det ville ha vært den beste bursdagspresangen noen gang, konkluderer hovedpersonen selv.