Drømmer om Wembley

Philippe Coutinho drømmer om å spille på Wembley, og i en finale for Liverpool. Han tror de røde kan beseire Chelsea og ta seg dit. Brasilianeren trives på Merseyside.

Det er to år siden Philippe Coutinho ble kjøpt fra Inter. Nå er han i sin første semifinale med Liverpool, og drømmer om spill på Wembley.

 

- Jeg har aldri spilt på Wembley, og det har alltid vært en av mine ambisjoner å spille der. Det vil være veldig spesielt å kunne gå ut der for første gang i en cupfinale, sier Coutinho til Liverpool Echo.

 

- Alle er opprømt av tanken på å spille på Wembley, og ønsker ta vare på denne sjansen. Chelsea er et godt lag, som er vanskelig spille mot, men vi er i god form og ønsker å ta oss videre. Alle ønsker å løfte det troféet.

 

Brassen er klar på at han nå ønsker troféer i skapet.

 

- Jeg kom hit for å vinne troféer, og Capital One Cup er en god mulighet for å gjøre det. Troféer er det som teller, og det du blir husket for. Det skaper også historie for klubben. Vi er i en god posisjon for å vinne denne cupen.

 

- Jeg er venn med de brasilianske spillerne i Chelsea, og vi snakker sammen i blant - men de vennskapene er utenfor banen. På banen er det en annen historie, det er profesjonelt.

 

- Supporterne våre forventer at Liverpool vinner denne kampen, og det er viktig at vi får et godt resultat i den første kampen på Anfield. Vi ønsker å ta med oss en fordel til Stamford Bridge.

 

Da lagene møttes i ligaen vant Chelsea 2-1, etter at Liverpool først hadde tatt ledelsen.

 

- Vi startet kampen bra den dagen, og tok ledelsen, men så gjorde vi noen feil og ble straffet. Den største forskjellen nå i forhold til da er selvtilliten i laget. Det er de samme spillerne, men vi føler oss mer selvsikre nå. Selvtilliten har blitt større og større med de positive resultatene. Laget er på et mye bedre sted enn sist vi møtte Chelsea. Vi spiller bedre og har forbedret oss. Forhåpentligvis kan vi slå dem denne gang.

 

Coutinho mener laget har løftet seg med den nye formasjonen, der Brendan Rodgers har lagt om til tre bak.

 

- Formasjonen har bedret ting. Ikke bare for meg, men for hele laget. Alle finner seg til rette nå. Jeg trives virkelig i rollen sentralt, hvor jeg kan prøve å få ting til skje. Jeg vet at jeg må forbedre antall mål jeg scorer. Det er et personlig mål for meg, og jeg må gjøre det for å hjelpe laget. 

 

Hans nåværende kontrakt går ut i 2018. Slik situasjonen er nå har ikke nye kontrakt blitt diskutert.

 

- De snakket om en ny kontrakt i starten av sesongen, men det er ikke noe vi snakker om nå. Det er ikke et viktig tema for øyeblikket, fordi vi alle fokuserer på sesongen og hva Liverpool kan utrette på banen. Jeg er avslappet. Jeg trives her. Jeg har familien min her, og ønsker å bli i klubben lenge.