DT: Ødegaard velger Real Madrid

Ifølge Drammens Tidende skal Martin Ødegaard ha sagt ja til å bli en del av Real Madrid, og Strømsgodset åpner nå forhandlingene. Tilbudet fra Liverpool ble lenge vurdert av 16-åringen.

Ødegaard trente med Liverpool på Melwood sent i fjor, og både spillere, manageren og tilskuere lot seg imponerte av det norske stortalentet fra Strømsgodset. De røde ønsket å signere tenåringen, men i dag melder lokalavisen i Drammen at Ødegaard vil til Real Madrid.

Forrige ukes besøk hos den enorme hovedstadsklubben skal ha vært utslagsgivende for valget spilleren nå har tatt, skriver avisen. På treningsanlegget, Valdebebas, fikk han blant annet møte klubbpresidenten, og han var med i Madrids spillerbuss i forbindelse med lokalderbyet mot Atlético Madrid.

Dermed er det kun detaljer som gjenstår før Ødegaard, som i den mye omtalte klubbturnéen besøkte blant andre Bayern München, Barcelona og Arsenal i tillegg til de helrøde fra Merseyside, slutter seg til Real Madrid.

Planen er at Ødegaard skal matches på spanjolenes B-lag, Castilla, frem til sommeren, og trene fast med Cristiano Ronaldo og de øvrige superstjernene, ifølge Drammens Tidende. Hans Erik Ødegaard, faren, skal også være tilbudt en jobb i klubben, trolig som trener eller spillerutvikler i aldersbestemte klasser.