Dunn drømmer om å slippe til på førstelaget

Jack Dunn håper skademarerittet er over, og krysser nå fingrene for at Jürgen Klopp gir ham en sjanse på førstelaget.

Dunn har lagt merke til at Jürgen Klopp har gitt karer som Pedro Chirivella, Cameron Brannagan og Connor Randall sjanser til å vise seg frem på førstelaget, og scouseren håper nå at han skal bli den neste unge spilleren som får en slik sjanse.

Dunn, som fyller 21 år på torsdag, har lenge blitt ansett som en av de mest lovende unge spillerne som klubben råder over, men en rekke skader har bremset utviklingen til angriperen. Denne høsten har det vært en strekkskade i baksiden av låret som har holdt ham ute av spill i en lang periode, men i forrige uke var han tilbake som innbytter for U21-laget i tapet for Chelsea. Dunn spilte også i treningskampen mot Wolverhampton på Melwood før helgen.

– Jeg er glad for å være tilbake i spill, og forhåpentligvis får jeg nå lagt disse skadeproblemene bak meg, slik at jeg får spilt en rekke kamper og holder meg skadefri resten av sesongen, sier Dunn til Liverpoolfc.com.

- Jeg jobber hardt sammen med fysioterapeutene, slik at kroppen min får den behandlingen den trenger. Det viktigste for meg nå blir å jobbe hardt på trening, og gjøre det bra i kampene jeg spiller.

Imponert over Klopp

Dunn har blitt veldig imponert av det han har sett av den nye manageren, Jürgen Klopp, så langt.

- Han virker som en fantastisk fyr. Han prater mye med de unge spillerne, og forsøker å bli kjent med oss alle. Jeg ser frem til å jobbe sammen med ham.

- Stemningen har vært veldig positiv etter at Klopp kom til klubben. Alle de unge spillerne føler at de har fått en ny sjanse, noe som har gitt alle et enormt løft.

- Det spilles kamper bak lukkede dører. Noen spillere tenker kanskje ikke over det, men for oss som er unge er dette muligheter vi må ta vare på. Wolves stilte med et veldig sterkt lag, så det ble en tøff test for våre gutter. Det var en tøff kamp. Spilleforholdene var ikke de beste, da kampen ble spilt i sterk vind og regn, men vi klarte oss bra, avslutter Dunn.