Dunn med straffescoring

Jack Dunn scoret på straffespark for Cheltenham Town i går. Ingen av Liverpools utlånte fikk spilletid i dag.

Jack Dunn gjorde Cheltenhams mål, da det ble 1-1 mot Morecambe i gårsdagens League Two-kamp på Whaddon Road. Straffescoringen kom etter 18 minutters spill. Morecambes utligningsmål kom også fra straffemerket, sju minutter før full tid. Både Dunn, Lloyd Jones og Kevin Stewart spilte hele kampen.

Sebastian Coates var ubenyttet reserve da Sunderland tapte 2-1 for Tottenham på White Hart Lane i dag. Det samme var Joao Teixeira da Brighton tapte 1-0 for Brentford på hjemmebane i The Championship.

Divock Origi er fortsatt skadet, og spilte ikke for Lille som tapte 1-0 for Lorient på bortebane i kveld.