Echo: Coutinho og Markovic starter mot City

Anfield-publikumet får søndag se flere forandringer på laget som tapte for Besiktas, ifølge Liverpool Echo. I tillegg til Philippe Coutinho forventes Mamadou Sakho å bli klar til kamp.

Coutinho ble ikke med til Tyrkia etter at han hadde startet 19 strake kamper for de røde. Brendan Rodgers forklarte at han hadde pekt ut Besiktas-kampen som en mulighet for å gi brassen hvile, og 22-åringen kommer trolig til å returnere i startelleveren når Manchester City kommer på besøk denne helga.

Samtidig forventer man at Jordan Henderson, som stod over Europaliga-kampen med en liten skade i ankelen, er klar igjen. Mamadou Sakho var ikke med til verken Southampton eller Istanbul på grunn av en hofteskade, men forventes å få grønt lys av legene før avspark.

Lokalavisen skriver også at Lazar Markovic skal starte søndagens storoppgjør. Serberen spilte ikke i noen av kampene mot Besiktas på grunn av det røde kortet han pådro seg mot Basel i desember, men har ellers vært involvert i syv av de åtte siste kampene.

Steven Gerrard er fortsatt ute med sin hamstringskade, bekrefter Liverpool Echo-journalist James Pearce, mens Lucas Leiva driver med rehabilitering i Brasil og er følgelig utilgjengelig.