Echo: Inglethorpe fortsetter ved akademiet

Liverpools akademi-direktør Alex Inglethorpe er blitt nevnt som en mulig erstatter for førstelagstrener Mike Marsh, men alt tyder nå på at han fortsetter i sin nåværende stilling ved akademiet.

Det er Liverpool Echo som melder at Alex Inglethorpe høyst sannsynlig ikke vil få en ny rolle som en del av Brendan Rodgers sin stab på Melwood, men vil fortsette som sjef for akademiet til Liverpool FC.

43-åringen var linket til en ny stilling etter at assistentmanager Colin Pascoe og førstelagstrener Mike Marsh fikk reisepass på fredag. Men Echo forstår det slik at Inglethorpe blir værende ved akademiet i Kirkby, for å fortsette jobben som talentutvikler i klubben.

Brendan Rodgers hentet Inglethorpe til Liverpool i november 2012. Han hadde da seks års fartstid i Tottenham bak seg, og var sentral i jobben med å få frem spillere som Harry Kane og Ryan Mason i Spurs.

Inglethorpe ble forfremmet til akademi-direktør i fjor sommer, og har et nært samarbeid med Rodgers. Echo skriver at Rodgers og Liverpool-ledelsen mener at 43-åringen har størst verdi for klubben om han fortsetter i sin nåværende jobb. Inglethorpe selv skal også være ivrig etter å fortsette i sin nåværende stilling.

Inglethorpe ga seg som spiller bare 29 år gammel, etter en karriere hvor han var innom klubber som Watford, Barnet, Leyton Orient, Exeter og Canvey Island, for å konsentrere seg om trenergjerningen. I 2001 ble han manager for non-league klubben Leatherhead. Deretter var han juniortrener i Leyton Orient. I 2004 ble han manager for Exeter. En stilling han forlot for å bli juniortrener i Tottenham i 2006, samtidig som han takket nei til å bli manager hos MK Dons.