Echo: José Enrique er ikke i Klopps planer

José Enrique har fått tillatelse til å bli enig med en annen klubb fra januar, melder lokalavisen.

Det gjenstår seks måneder av venstrebackens femårige avtale med Liverpool, og klubben må bestemme seg for om de skal beholde ham ut sesongen eller punge ut for de resterende månedene og slippe ham i januar, skriver Liverpool Echo.

Den spanske forsvareren kan ifølge avisen skrive under på en forhåndskontrakt med en annen klubb på nyåret.

Ikke fått spille siden januar

29-åringen, som ble hentet fra Newcastle for 6 millioner pund sommeren 2011, har ikke vært på banen i en førstelagskamp siden han ble byttet ut i pausen under FA-cupoppgjøret mot Bolton på Anfield i januar.

Gjennom hele 2015 har venstrebacken fått fattige 83 minutter for A-laget, ifølge Liverpool Echo.

Saken fortsetter under.

Enrique slet med et kne i lang tid under Brendan Rodgers’ tid på Anfield, og siden kom han aldri tilbake i den faste 18-mannstroppen. Nordiren ba ham om å dra allerede i sommer, men backen ville bli værende og kjempe.

Langt bak i køen

Denne sesongen har han imidlertid bare vært på banen for klubbens U21-lag, og avisen skriver videre at han ikke har klart å imponere Jürgen Klopp nok til å få en ny sjanse. I stedet har en spiller som Brad Smith kommet foran i køen.

Enrique, med 65 000 pund i uka på Merseyside, og som ble hentet til Anfield da Kenny Dalglish var rød sjef, spilte for øvrig hele U21-treningskampen mot Fleetwood på akademiet tirsdag.

Totalt har spanjolen fått 96 tellende opptredener for de røde, og han var med på laget som vant ligacupen og nådde FA-cupfinalen i 2012.