Echo: Sterling rekker Arsenal-kampen

Raheem Sterling ser ut til å rekke lørdagens bortekamp mot Arsenal. Det samme gjelder Dejan Lovren. Brendan Rodgers må imidlertid trolig klare seg uten Daniel Sturridge i den viktige toppkampen.

Liverpool Echo melder at Raheem Sterling vil være tilgjengelig for spill på Emirates lørdag ettermiddag. Den hurtige flankespilleren fikk landslagssjef Roy Hodgsons tillatelse til å dra hjem til Merseyside etter Englands EM-kvalifiseringskamp mot Litauen på fredag, for å pleie en skadet tå.

Skaden har plaget 20-åringen de siste ukene, men Echo melder at Sterling vil trene som normalt på Melwood denne uken, og lokalavisen tror at han vil starte kampen mot Arsenal på lørdag.

Brendan Rodgers ser ut til å måtte klare seg uten Daniel Sturridge i den kampen. Spissen pådro seg en hofteskade i tapet for Manchester United for åtte dager siden, og måtte trekke seg fra landslagstroppen.

De første rapportene tydet på at Sturridge måtte belage seg på et skadeavbrekk på en hel måned, men Liverpool Echo mener at dette var forhastede konklusjoner. Lokalavisen slår fast at Liverpool-ledelsen ikke har utelukket ham fullstendig fra spill mot Arsenal ennå, men skriver at man sannsynligvis ikke vil ta noen sjanser med skaden, og at han derfor står over kampen på Emirates Stadium.

Med Sturridge ute kan det bety at Sterling starter på topp som spiss, eller i en offensiv rolle på midtbanen.

Liverpool Echo melder ellers at trioen Lucas Leiva, Dejan Lovren og Lazar Markovic er tilgjengelige for spill mot Arsenal. Det betyr altså at Lovren er blitt kvitt skaden i bukveggen som holdt ham ute av Kroatias EM-kvalifiseringskamp mot Norge.

Liverpool må dog klare seg uten den suspenderte duoen Steven Gerrard og Martin Skrtel, samt skadede Jordon Ibe.