Ekstra ansvar for Coutinho

Liverpool må i enda sterkere grad se mot Philippe Coutinho. Ryktene sier at brasilianeren i dag skal spille på toppen av en diamant, bak Benteke og Sturridge.

- Jeg tror det er mer et tilfelle av at ansvaret til alle har økt, svarer Coutinho da BBC undrer om det vil være enda større veksler på hans skuldre nå som Steven Gerrard er borte.

- En virkelig leder, en av klubbens største spillere og et idol for oss alle er borte, men Liverpool går videre og vi står alle sammen, forklarer 23-åringen som var suspendert i forrige ligakamp mot Manchester United.

- Jeg så kampen, men det er alltid vanskelig å ikke være der og kunne hjelpe laget. Det var et hardt tap å svelge, men det er fortsatt tidlig i ligaen. Vi må være sterke og prøve å bli bedre i de kommende kampene.

I går ble det også bekreftet at den nye kapteinen Jordan Henderson vil være ute i flere uker med et brudd i foten. På sosiale medier ryktes det at Brendan Rodgers vil sette Daniel Sturridge rett inn på laget mot Norwich, i en duo sammen med Christian Benteke. Philippe Coutinho skal spille på spissen av en diamant, mens Mamadou Sakho og Alberto Moreno kommer inn i forsvaret. Vi understreker at dette ikke er bekreftet informasjon.

Antatt lag: Mignolet; Clyne, Skrtel, Sakho, Moreno; Lucas, Milner, Can, Coutinho; Sturridge, Benteke.