Ekstraøkter for Coutinho

Philippe Coutinho avslører at han har lagt inn noen ekstra treningsøkter den siste tiden. Brasilianeren håper at dette skal resultere i flere scoringer fra hans side.

- Det er alltid mye du kan bli bedre på. Jeg har jobbet med å være til større hjelp for mine lagkamerater, og jeg jobber også for å score hyppigere, da jeg skjønner at det er en del av min rolle på laget. Jeg forventer å bli bedre på disse områdene, sier midtbanespilleren til Liverpoolfc.com.

- På trening har jeg jobbet med spesifikke oppgaver sammen med trenerne, for å forbedre avslutningene mine, avslører brasilianeren.

- Når jeg har hatt mulighet til det, har jeg blitt igjen etter de ordinære treningsøktene for å kjøre ekstraøkter der jeg har terpet på skuddpresisjon.

Coutinho har også studert opptak av den brasilianske spisslegenden Ronaldinho, i håp om å plukke opp et knep eller to.

- Jeg vil ikke kalle det studier. Jeg liker å se fotball, akkurat som alle andre. Jeg liker å se Ronaldinho spille, så jeg ser opptak av ham for å finne inspirasjon. Noen ganger ser jeg opptak av meg selv også, for å se hva jeg har gjort bra og hva jeg kunne ha gjort bedre.

- Jeg har følt meg veldig godt opplagt den siste tiden, fordi laget spiller bra igjen. Dette er utrolig viktig, for alle gjør det bedre individuelt når laget fungerer bra. Vi er i god form for øyeblikket, og vi får flere muligheter til å benytte oss av dette i kampene som ligger foran oss.