En hjemmeseier står øverst på ønskelisten

Det nærmer seg jul, og ønskelister skrives. Også i Liverpool 4.

Øverst på ønskelisten til Jürgen Klopp står en hjemmeseier i Premier League. Tyskeren håper nissen kommer tidlig i år. Allerede til helgen, når Liverpool er vertskap for Swansea. For etter uavgjort mot Southampton og tap for Crystal Palace drømmer Klopp om sin første ligaseier foran The Kop.

Bare åtte av de 20 poengene som Liverpool har sanket i Premier League så langt denne sesongen har kommet hjemme på Anfield. Det viser bare at det er på høy tid at de røde gjør Anfield til et fort igjen.

– Jeg skulle likt å vinne en kamp som den mot Manchester City på Anfield. Det er vår neste utfordring. Vi skal nå spille mot Bordeaux og deretter mot Swansea. Akkurat nå vet jeg ikke nok om Swansea, innrømmer Klopp overfor Liverpool Echo.

– Dersom Swansea så vår kamp mot Crystal Palace vil de kanskje spille med 50 mann dypt på egen banehalvdel, og satse på langballer? Da må vi finne en løsning, og vi vil ha en løsning, men den betinger at vi scorer mål i de riktige øyeblikkene, fortsetter Liverpool-manageren.

– Vi må se fremover, fremover, fremover. Det handler om utvikling.

LES OGSÅ: – Nå vil vi forbedre hjemmeformen