England-sjefen hviler trolig Liverpool-kvartett

Roy Hodgson (67) vurderer å la fire Liverpool-stjerner hvile når England skal ut i EM-kvalik.

Den engelske avisen The Telegraph skriver at England-trener Roy Hodgson vurderer å hvile Liverpool-kvartetten Adam Lallana (26), Jordan Henderson (24), Raheem Sterling (20) og Daniel Sturridge (25) til Englands EM-kvalifiseringskamp mot Litauen hjemme på Wembley i slutten av mars.

Om Liverpool-stjernene ikke blir tatt ut i den engelske troppen, står de også over vennskapskampen mot Italia. Det setter sinnene i kok hos Liverpools argeste Premier League-konkurrenter.

Les også: Ber Hodgson om å være forsiktig

Arsenal, Manchester United og Tottenham må trolig avgi flere spillere til landslagsoppdrag, mens Liverpool ifølge Telegraph kan slippe billig unna. Hodgson skal ha diskutert med trenerapparatet om det er behov for de fire Liverpool-spillerne, som har vært sentrale for Brendan Rodgers' lag etter nyttår.

Saken fortsetter under bildet.


FÅR FRI? Jordan Henderson (f.v.), Raheem Sterling og Daniel Sturridge kan få fri fra England-oppdrag.

Les også: Mener Sturridge-skaden var uheldig

Sterling har fått flere smeller den siste tiden, mens Sturridge pådro seg en langtidsskade forrige gang han var på landslagsoppdrag. Det førte til at forholdet mellom Liverpool og det engelske landslaget surnet, og Liverpool-manager Rodgers krevde å få snakke med England-trener Hodgson.

Ifølge Telegraph har Hodgson lovet Liverpool-sjefen å vurdere den fysiske formen til Sterling og Sturridge nøye før duoen blir tatt ut på landslaget. Nå ser det ut til at Rodgers får kravet oppfylt.