England-trener tror Ings slår til på Anfield

Englands U21-landslagstrener Gareth Southgate gratulerer Danny Ings (22) med Liverpool-kontrakt.

– Han er veldig spent og stolt. Det er en stor mulighet for ham, sier Englands U21-landslagssjef Gareth Southgate om Danny Ings, som mandag ble klar for Liverpool fra Burnley.

Les også: Dette er Danny Ings

– Har fått et løft

Ings forbereder seg for tiden til U21-EM i Tsjekkia, der han sammen med West Bromwich-angriper Saido Berahino (21) og Tottenham-spiss Harry Kane (21) skal score målene for England. Landslagstrener Gareth Southgate mener Ings har fått seg et løft etter at Liverpool-overgangen ble klar.

Saken fortsetter under videovinduet.


ROSER INGS: Englands U21-landslagssjef Gareth Southgate.

– Danny gleder seg til utfordringen. Han har bevist at han kan score mål i Premier League for et lag som ikke skapte så mange sjanser som Liverpool kanskje kommer til å skape.

Berømmer Burnley

Southgate beskriver Ings som lærevillig og fornuftig, og han tror Liverpool har gjort et godt kjøp.

– Burnley har gitt ham en fantastisk plattform. Nå er han klar for en ny utfordring, og jeg vet at han er veldig spent. Han ønsker å lære og har et sunt tankesett, så han vil alltid lære og bli bedre, forteller treneren.

Les også: Slik scorer Ings målene sine

U21-mesterskapet i Tsjekkia spilles mellom 17. juni og 30. juni. Ings og England er i gruppe med Italia, Portugal og Sverige, og engelskmennene åpner mot Portugal 18. juni. Gruppespillet avsluttes med kamp mot Italia 24. juni. Viasat 4 sender alle kampene i mesterskapet direkte.