Er blitt vant til at andre linkes til jobben

Brendan Rodgers føler seg ikke trygg i managerstolen på Anfield, men mener presset jobben medfører er positivt.

Rodgers fortalte under dagens pressekonferanse at han jevnlig er i kontakt med Liverpools eiere, og understreket at han har stor respekt for amerikanerne.

- Dette er en jobb hvor du aldri kommer til å føle deg helt trygg på at du har stillingen neste dag, slo den hardt pressede Liverpool-manageren fast.

- Det er trolig frykt som driver en manager fremover. Det er en positiv frykt, som fører til at du gjør ditt beste hver dag.

- Det skremmer meg ikke at det er slik. Jeg har tro på det jeg driver med. Jeg er fortsatt selvsikker, noe jeg alltid har vært. Jeg innser det faktum at man må få resultater, og i tillegg må laget spille bra, for at jeg skal få beholde jobben.

- Jeg tror det er rundt 10 andre managere som er blitt linket til jobben etter at jeg kom til klubben.

Den siste tiden har både Carlo Ancelotti og Jürgen Klopp blitt nevnt i pressen som mulige erstattere for Rodgers.

- Når det gjelder navnene, så er det alltid slik at når du er manager i en klubb av denne størrelsen, så kommer det alltid til å være spekulasjoner omkring stillingen din.

- Jeg er i jevnlig kontakt med eierne, og vi har alltid hatt et godt forhold til hverandre. Uansett hva som skjer her, om jeg blir her i en dag til, en måned til, eller ett år til, så vil jeg alltid ha utrolig stor respekt for eierne.

Resultatene avgjør

- Til syvende og sist må du oppnå resultater, og det er målet for oss. Vi vet at om vi vinner en kamp nå, så er vi tilbake rundt topp fire. Det er fortsatt veldig tidlig i sesongen.

- Spekulasjonene vil ikke forsvinne uten at du vinner kamper. Jeg vet vi har skapt forventningene på grunn av måten vi har jobbet på. Vi har selv skapt forventningene.

- Hvordan klarer jeg å la være å tenke på alle spekulasjonene? Det er veldig enkelt. Jeg fokuserer på laget, og håper å være fotball-manager i minst tjue år til. Jeg skjønner at de neste tjue årene kanskje ikke blir her.

- Jeg ber fansen om å beholde troen på laget. Dette handler ikke om meg. Det viktigste her er at klubben har suksess.

- Den nåværende spillergruppen jobber hardere enn noen gang, og vi er positive foran kampen i morgen. Dette er en gruppe med ærlige spillere, som gir alt på trening hver eneste dag.

LES OGSÅ: KOMMER NESTEN ALLTID TREGT I GANG