Et spørsmål fra forloveden startet snuoperasjonen for Mignolet

Simon Mignolet takker forloveden og Liverpools trenerteam for at han klarte å snu formen.

Etter en stadig svakere formkurve, ble Simon Mignolet plassert på benken da Liverpool møtte Manchester United på Old Trafford før jul. Men da Brad Jones ble skadet mot Burnley, tok Mignolet tilbake keeperplassen for godt.

- Hun spurte meg om jeg kanskje overtenkte for mye, sier Mignolet om spørsmålet fra forloveden Jasmien, som startet forvandlingen.

- Tilfeldigvis sa trenerteamet akkurat det samme da jeg møtte dem dagen etter. Da sa det klikk i hodet mitt, og det fortalte meg at "her må vi endre noe", sier Mignolet til Liverpool FC magazine.

Mignolet gjorde forandringer, uten å gå inn på hva, og er nå en av favorittene til å vinne Premier League Golden Glove. Han har holdt buret reint hele 14 ganger denne sesongen, det er en gang mer en Southamptons Fraser Forster og Joe Hart i Manchester City.

Saken fortsetter under bildet.

- Det er fortsatt en stor grunn til å ikke slippe inn mål fra nå til slutten av sesongen, slik at vi kan avlutte sesongen sterkt. I Premier League er alt mulig, sier Mignolet.

- Vi må sørge for å vinne så mange kamper som vi kan. Forsvare oss som et lag, og forhåpentligvis kan det å vinne den prisen også sørge for at vi kommer inn i topp fire. Hadde vi oppnådd det, ville det blitt en fantastisk måte å avslutte sesongen på.

LES OGSÅ: Brad Jones på vei bort fra Anfield