Få skader for West Bromwich

West Bromwich har ikke med Stéphane Sessègnon til Anfield, men Claudio Jacob er tilbake.

Sessègnon måtte ut før pause da de spilte 1–1 mot Tottenham forrige helg, og manager Tony Pulis bekrefter at den anvendelige vingen mister Liverpool-kampen på grunn av en skade i hamstringen, ifølge West Midlands-klubbens nettsider.

Det er imidlertid bare Sessègnon og den langtidsskadde keeperen Ben Foster som er utilgjengelig for Pulis før turen til Merseyside på søndag, mens Liverpool, til sammenlikning, sliter med fem skader og en småsyk Jordon Ibe.

• Se oversikt: Liverpools skader og suspensjoner

Samtidig er midtbaneterrieren Claudio Yacob tilbake i kamptroppen etter å ha stått over forrige ligarunde grunnet fem gule kort. 28-åringen får trolig tilbake den defensive midtbaneplassen sin mot de røde.

Saken fortsetter under.

TILBAKE I TROPPEN: Yacob var fast på midtbanen til West Bromwich før karantenen.

West Bromwich-manageren håper også at fjorårskometen Saido Berahino finner tilbake til målformen han viste i fjor. Totalt scoret angriperen 20 ganger forrige sesong, og han ble linket til blant annet Liverpool og Tottenham, men siden sommerferien har 22-åringen bare tre fulltreffere.

Jakter på storformen

På mandag spilte Berahino for klubbens U21-lag etter eget ønske, sier Pulis, fordi han ville ha noen spilleminutter før den hektiske juleperioden. Og spissen scoret lagets eneste mål i tapet for West Ham. Pulis håper Berahino klarer å holde på formen ut sesongen.

– Vi vil ikke bare ha den i jula; vi ønsker at han skal finne tilbake til formen og være så god som han var forrige sesong. Han var en storspiller for oss i fjor. Saido ba om å få spille. Han ønsket å få en kamp. Holdningen hans var utmerket, og han scoret et flott mål, sier sjefen.

– Han trengte et oppgjør for å komme nærmere kampformen, og til juleperioden, med det antallet kamper, er det godt at han har fått spilletid. Det er harde kamper. Vi må dra til Anfield og prestere.

Les også: Klopp: – Glad for at ingen ble skadet