Færre billetter til medlemmer

Liverpool FC har sendt ut en e-mail til alle sine medlemmer, der de bekjentgjør at det blir færre billetter tilgjengelig for dem i 2015/16 enn tilfellet har vært tidligere sesonger.

Klubben melder at det vil bli en reduksjon i antall billetter som blir tilgjengelig til LFC Official Members og supporterklubbene på grunn av en reduksjon i antall seter på Anfield i 2015/16.

Det faktum at kapasiteten på Anfield reduseres kommende sesong skyldes flere faktorer. Den nye TV-avtalen med Premier League fører blant annet til at rundt 400 seter ikke kan benyttes, mens det pågående arbeidet med Main Stand også fører til at 540 seter ikke kan brukes.

For kategori A og B-kamper gikk billettene sommeren 2014 først i salg til medlemmer som hadde registrert 14 kamper fra 2013/14-sesongen. Dette kravet vil på grunn av færre seter tilgjengelig nå økes til 15 kamper fra denne sesongen.

Sommerens medlemssalg vil finne sted i uke 28, altså fra 6.juli og de påfølgende dagene frem til 10.juli.

Tar man med billettene solgt på Late Availability-ordningen har i gjennomsnitt 9 500 billetter vært tilgjengelig for medlemmer til hver kamp denne sesongen. Klubben forventer at 750 billetter blir tilgjengelig gjennom Lata Availability kommende sesong. Det vil i så fall bety at antallet billetter tilgjengelig til medlemmer i gjennomsnitt blir cirka 9 250 kommende sesong.

Dette betyr at det under sommerens medlemssalg bare vil være rundt 8 500 billetter å kjempe om til hver kamp.