Fantastiske Firmino

Han scoret, spilte fram og brente fire sjanser for Liverpool i dag. Firmino var de rødes beste spiller. Lite skilte han fra toppkarakteren.

Mignolet 8Prikkfri kamp for belgieren. Var sikkerheten selv bak en vel så god forsvarsfirer. Kjemperedning på skudd fra Aguero i andre omgang.
Clyne 6Hadde flere bra offensive bidrag i denne kampen. Defensivt var det noe å sette fingeren på. Blant annet hadde han noen slurvete pasninger. God kontroll de gangene Sterling var på hans side.
Skrtel 8Scoret et fantastisk mål da han fikk ballen servert på gullfat fra Benteke. Smelte ballen likesågodt i krysset. Som vanlig oppofrende spill bakerst. God kamp, Martin.
Lovren 7Noe av det beste Dejan har gjort i rød drakt. Hadde noe kluss i starten, men spilte seg stort opp. Hadde flere gode inngripener mot Aguero. Fikk en strekk på slutten, men beit tennene sammen og fortsatte.
Moreno 6Hadde i andre omgang sin del av æren for at Raheem Sterling nærmest var borte i sin første kamp mot sin gamle klubb. I første omgang hadde han sin gamle lagkompis Navas fra Sevilla-tiden. Så ikke mye til han heller.
Leiva 6Ryddet greit unna på midten, men må trekkes for svak markering på Citys mål. Blir av og til veldig puslete i markeringsspillet.
Can 8Emre Can var overalt på midtbanen på Etihad. Løp og løp, taklet, spilte medspillere igjennom, kort sagt en solid kamp av tyskeren.
Milner 7Løp også sine kilometer på sin gamle hjemmebane. Var veldig innstilt på å gjøre sine saker solid på sitt første besøk i rødt. Dette var en jevnt god kamp av engelskmannen.
Lallana 7Alltid spillbar, alltid i bevegelse. Lallana er blitt en veldig viktig offensiv spiller på Klopp sitt lag. Har stor rekkevidde. Meget god i første omgang, kom noe bort i andre omgang.
Coutinho 8Den brasilianske magikeren har virkelig funnet tonen med sin landsmann, Firmino. Scoret, spilte fram og scoret et mål som hårfint ble annullert for offside. Eide midtbanen i store deler av kampen. Hinket ut 22 minutter før slutt.
Firmino Liverpools beste9For en kamp av Roberto. Citys midtstopperpar var nykomponert og dette visste Firmino å utnytte. Bevegelig og god med ballen. Spilte ball i hatt med Citys bakre firer. Eneste som er å trekke er fire (!) brente sjanser alene med keeper. Lukter på toppkarakteren.
Benteke 0Erstattet kampens store spiller. Burde vel også han ha scoret alene med Hart. Fantastisk hodespiller som vant duellen påå Skrtels mål.
Ibe 0Fikk 22 minutter for Coutinho. Hadde mye ballkontakt og viste hva som bor i talentet. Løpsvillig og god med ball.
Toure 0Fikk stående applaus da han kom inn for Lallana rett før ordinær tid var gått.