Får lojalitetsbonus om han ikke selges

Om Liverpool ikke finner en ny klubb til Mario Balotelli innen 1. september, vil han få en lukrativ bonus.

Mario Balotelli har rett på en «lojalitetsbonus» fra Liverpool om han fortsatt er i klubben etter at transfervinduet stenger 1. september.

Selv om Balotelli åpenbart ikke er i Brendan Rodgers planer, og klubben gjør alt de kan for å finne en ny arbeidsgiver for italieneren, vil 25-åringen ha rett på en lukrativ bonus om han blir i klubben, skriver The Guardian.

Sekssifret beløp

Bakgrunnen er ifølge journalist Andy Hunter at Balotelli nå tjener halvparten av hva han gjorde i Milan. Han skal ha en grunnlønn på 70-80.000 pund i uka på Anfield, men med en rekke klausuler i forhold til prestasjoner.

Agenten Mino Raiola skal også ha forhandlet fram flere lojalitetsbonuser i treårskontrakten. 

En av dem skal være et sekssifret pund-beløp om han går inn i sin andre sesong i Liverpool, uten at summen er spesifisert i artikkelen. 

Vil betale 60% av lønna

The Mirror skriver at Liverpool skal være villig til å betale så mye som 60 prosent av Balotellis lønn om Lazio eller Sampdoria vil leie ham.

Balotelli skal selv være lite lysten på en retur til Italia. 

Liverpool skal ifølge samme avis også vurdere om de skal kjøpe Balotelli og Jose Enrique ut av sine kontrakter for at de skal være villig til å forlate klubben. 

LES OGSÅ: - Selger Balotelli for 8-9 millioner pund