Femårskontrakt for Ojo

Liverpool Echo melder at Sheyi Ojo skrev under en femårskontrakt med Liverpool FC før han signerte for Wolves på lån. Nå ser hovedpersonen frem til en sesong i The Championship.

Sheyi Ojo fikk 11 førstelagskamper for Wigan i Sky Bet Chamionship i fjor, og vet således litt om hva han har i vente hos Wolverhampton kommende sesong.

Wolverhampton skriver på sine offisielle nettsider at Ojo vil slutte seg til Wolves-troppen torsdag morgen, når oransjetrøyene starter forberedelsene til lørdagens ligakamp mot Blackburn.

- Jeg har en god følelse. Jeg ser frem til den kommende sesongen. Forhåpentligvis kan vi ha en god sesong, og kjempe om opprykk, sier Ojo om det å skulle spille for Molineux-klubben i The Championship.

- Dette er en veldig god klubb, med gode fasiliteter. Alle spillerne er hyggelige, og har ønsket meg velkommen til klubben, og staben har også vært strålende.

- Alt ser bra ut, så nå ser jeg bare frem til å starte sesongen i helgen, sier 18-åringen til Wolverhamptons offisielle nettsted.

Annerledes enn de andre spillerne

Spillerutvikler hos Wolves, Kevin Thelwell, tror at Liverpool-spilleren vil ha mye å tilby Championship-klubben den kommende sesongen.

- Han er litt annerledes enn de spillerne vi allerede har. Han er hurtig og kraftfull. Han er veldig direkte, og er i stand til å komme seg forbi spillere en mot en.

- Han vil være i stand til å bistå med målgivende pasninger og scoringer, og er en spiller med veldig gode holdninger. Selv om han er veldig ung, er han likevel erfaren. Foreldrene hans støtter ham veldig godt, og jeg tror han vil passe inn hos oss.

- Han er i god form, frisk og har spilt under hele preseason, så vi forventer at han kommer raskt i gang, avslutter Thelwell.