Fikk sjansen tidligere enn forventet

Joe Gomez innrømmer at Liverpool-debuten kom tidligere enn forventet.

Joe Gomez trodde ikke at han skulle slippe til på Liverpools førstelag så raskt, da han skrev under overgangspapirene som tok ham fra Charlton til Anfield-klubben i sommer. I går fikk 18-åringen sin offisielle Liverpool-debut i ligaåpningen mot Stoke, i en rolle som venstreback.

- Det var en fin opplevelse, og selvsagt var det å vinne kampen prikken over i-en. Jeg hadde aldri drømt om å få sjansen så raskt som jeg har gjort, uttaler Gomez til Liverpoolfc.com.

- Jeg ønsker å takke laget og manageren for å ha gitt meg sjansen til å spille. Hovedsaken er at vi fikk et godt resultat for laget, legger han til.

Gomez har tidligere uttalt at manager Brendan Rodgers var en av årsakene til at han valgte Liverpool som sin nye klubb.

- Han er en stor manager som gir unge spillere sjanser, noe jeg er takknemlig for.

(saken fortsetter under bildet)

Brukte 6-1 tapet som motivasjonsfaktor

Gomez forteller ellers at spillerne som var med på å tape 6-1 på Britannia Stadium i vår var svært opptatt av å få revansje i går.

- Det ble brukt som en motivasjon at de kunne komme tilbake hit og ta alle tre poengene. Det har ikke vært noe negativitet forbundet med dette foran kampen. Alle spillerne brukte det som motivasjon, slik at det ble enda litt viktigere å ta hjem seieren.

- Det er god stemning i garderoben, og alle spillernes trives i hverandres selskap. Alle ønsker å gjøre det bra denne sesongen. Vi har et lag som er sultent, og forhåpentligvis kan vi oppnå store ting, avslutter London-gutten.

LES OGSÅ: - JEG TRIVES PÅ VENSTREBACKEN