Firmino kan ha fått en bruddskade i ryggen

Brendan Rodgers opplyser at Roberto Firmino kan ha fått en bruddskade i ryggen. Dejan Lovren blir ute noen uker med en leddbåndskade i ankelen.

Brendan Rodgers bekreftet under dagens pressekonferanse på Melwood at trioen Christian Benteke, Roberto Firmino og Dejan Lovren er uaktuelle til morgendagens kamp mot Aston Villa.

Liverpool-manageren slo fast at trioen er satt ut av spill på ubestemt tid, og kunne ikke gi noen estimater på når spillerne vil være tilbake på banen.

- Benteke, Firmino og Lovren er alle uaktuelle til helgens kamp. Firmino kan ha pådratt seg en bruddskade i ryggen. Christian vil være ute en liten periode han også, sa Rodgers.

- Vi vet ikke når Christian vil være tilbake i spill.

- Unge Firmino landet forkjært i kampen mot Carlisle. Det skal tas nye røntgenbilder av ryggen hans, men han kan ha fått en bruddskade i et ben i ryggen. Vi vil se hvordan det går med ham i de kommende ukene, men han vil helt klart ikke være tilgjengelig i morgen.

LANDET FORKJÆRT: Roberto Firmino skal gjennom nye røntgenundersøkelser for å finne ut om det dreier seg om en bruddskade i ryggen.

- Dejan Lovren vil trolig være ute noen uker, etter å ha skadet leddbåndene i ankelen. Så dessverre får vi ikke benyttet noen av disse tre spillerne på en stund. Du ønsker alltid å ha en skadefri tropp å velge fra, men slik er fotballens natur.

- Vi har også Jordan Henderson ute, så det er noen veldig viktige spillere som ikke er tilgjengelige for oss. Men vi skal håndtere det. De spillerne som er tilgjengelige ønsker virkelig å spille og kjempe for laget.

- Vi gleder oss til vi får spillerne som er skadet tilbake. Det er ikke noe tidsskjema for Christian eller de andre. Vi får se hvordan det går i ukene som kommer. 

Sturridge aktuell mot Villa

Rodgers bekreftet også at Daniel Sturridge vil være tilbake i troppen til morgendagens kamp mot Villa.

- Vi er forsiktige med ham. Han fikk en drøy time på banen i vår siste ligakamp. Vi ønsker å kjøre ham gradvis tilbake i kampene. Det er flott å se ham på treningsfeltet og ute på banen, og han er selvsagt tilgjengelig til kampen i morgen. 

TILBAKE: Daniel Sturridge er høyaktuell for en plass i startoppstillingen mot Aston Villa.