Fjernet Instagram-kontoen etter hets

Dejan Lovren har tatt imot mange ukvemsord etter nederlaget for West Ham lørdag.

Den kroatiske landslagsspilleren hadde en vanskelig debutsesong på Anfield, men spilte seg inn på laget som startet mot Stoke borte. En god opptreden ble fulgt opp med å holde nullen nok en gang mot Bournemouth, før han storspilte sammen med resten av laget mot Arsenal.

Men under kampen mot West Ham vekket han spesielt mye negativ oppmerksomhet for flausen som endte med at Liverpool slapp inn det andre målet etter en halvtime.

Faktisk har han valgt å fjerne sin egen Instagram-konto etter gårsdagen kamp – tilsynelatende på grunn av en bølge med hets og trusler rettet mot ham.

– Flaut og uakseptabelt

Daglig leder i Supporterklubben, Tore Hansen, sier han bare blir trist når han hører om hetsen mot Lovren:

– Jeg har ikke sett hva som har blitt skrevet og lagt igjen av kommentarer på kontoen. Men mobbing og personhets på sosiale medier har dessverre blitt en del av hverdagen. Vi ser nesten daglig oppslag om dette i media. Det som er spesielt i dette tilfellet er jo at det er egne supportere som hetser egen spiller. Uansett hvor skuffet du er etter kampen i går lurer jeg egentlig på hva de vil oppnå? Det ironiske er jo at Lovren har spilt tre bra kamper, inntil han tabbet seg ut i går. Han er en spiller som har manglet selvtillit og spilt under pari. Neste kamp er bort mot Manchester United. Dette vil garantert ikke hjelpe forberedelsene til den kampen.

Må ikke spillerne regne med en del hardt skyts etter kamper som i går?

–  Flere spillere er både på Twitter, Instagram og Facebook. Det åpner mange dører når vi gjør en av våre dårligste ligakamper på Anfield i moderne tid og en del må de tåle.

Tore fortsetter: – Det går en strek for hva som er akseptabelt. Sinne og forbannelse etter slike kamper hører med, men tell likevel gjerne til ti før du legger det ut på sosiale etter kamper. Som rød følger det noen forpliktelser med uansett hvor stor skuffelsen er. Det er jo kort og godt flaut med personhets som er så massiv eller grov mot egne spillere at kontoer på sosiale medier må stenges.