Flanagan krever mer lønn for å forlenge

Liverpool Echo-journalist James Pearce avslører hvorfor Jon Flanagan ikke har forlenget kontrakten.

Jon Flanagans avtale med Liverpool løper ut til sommeren, og han har ennå ikke kommet til enighet med klubben om forlengelse. 22-åringen krever nemlig mer lønn enn Liverpool vil betale ham.

– Flanagan har ikke kommet til enighet med klubben om lønnsbetingelsene. Det vil forhåpentligvis endre seg frem til sommeren, men foreløpig er han i samme situasjon som Jordan Henderson og Raheem Sterling, skrev Liverpool Echo-journalist James Pearce i en webchat på avisens nettsted i ettermiddag.

Les også: Flanagan kan være tilbake mot Newcastle

Henderson og Sterling har henholdsvis ett og to år igjen av sine kontrakter med Anfield-klubben, men den engelske landslagsduoen har satt samtalene om forlengelse på vent inntil sesongslutt. Den siste tiden har det blåst kraftig rundt Sterling, som i et intervju med BBC i forrige uke bekreftet at han har avslått et kontraktstilbud fra Liverpool som ville ha gitt ham 100.000 pund i ukelønn.

– Klubben er mest trygg på at Henderson-situasjonen vil løse seg. Han ønsker å bli i klubben, men krever mer enn ukelønna på 80.000 pund som har blitt tilbudt ham. Jeg tror partene kommer til et kompromiss.

Henderson ytret selv ønske om å forlenge Liverpool-kontrakten i et TV 2-intervju i mars.

Les også: Venter med kontrakten til sesongslutt

– Når det gjelder Sterling, vet jeg virkelig ikke. Den siste uka har gitt næring til spekulasjonene om at agenten hans vil tvinge frem et klubbskifte for ham, men Liverpool har ingen planer om å selge. Det må nok et bud på 50 millioner pund til for å teste Liverpool, skriver Pearce i webchatten.

Les også: Krever minst 50 millioner pund

Jon Flanagan har ikke spilt en eneste kamp for Liverpool denne sesongen på grunn av skade han pådro seg i sesongoppkjøringen, mens Jordan Henderson og Raheem Sterling er blant manager Brendan Rodgers' best betrodde menn. Visekaptein Henderson står oppført med totalt 45 kamper denne sesongen, og Sterling følger hakk i hæl med 44 kamper for rødtrøyene.