Flere klubber vil låne Kent

Liverpools stjerneskudd Ryan Kent er en ettertraktet mann blant klubbene i lavere divisjoner.

Liverpool vurderer å låne ut Kent til en klubb i Championship, ifølge Liverpool Echo.

Brendan Rodgers ønsker at 18-åringen skal få spille fast førstelagsfotball denne sesongen.

League One-klubben Swindon, som allerede har sikret seg Kevin Stewart, Jordan Williams og Lawrence Vigouroux på lån fra Liverpool, ønsket også å sikre seg Kent, men Liverpool-ledelsen ønsker å finne en klubb som spiller på et høyere nivå for den offensive midtbanespilleren.

Holdt samtaler i helgen

Swindon-formann Lee Power holdt samtaler med Brendan Rodgers i forbindelse med treningskampen mellom Swindon og Liverpool på County Ground i helgen, men kom ingen vei når det gjelder Kent.

- Jeg sa til Brendan at jeg kom til å putte Ryan i bagasjerommet på bilen min, og beholde ham her en måned! Du kan se talentet som gutten har. Problemet er imidlertid at det er mange lag i Championship som ønsker hans tjenester. Vi hadde en lang samtale med Brendan, og han forklarte oss dette, forteller Power til BBC Radio Wiltshire.

- Jeg vet Brendan ivret etter å låne ham ut til oss, for han har sagt til pressen at vi er en av et fåtall klubber som Liverpool vil låne ut sine spillere til, noe som er hyggelig for denne fotballklubben.

- Men å få tak i en kar som Ryan vil bli vanskelig, og det ser veldig urealistisk ut for øyeblikket. Men om han likevel skulle komme hit, ville det vært en enorm signering for oss, avslutter Power.

Oldham-fødte Kent kom til Liverpool som sjuåring. Han var med på Liverpools presason-tur til Asia og Australia i sommer, og fikk et innhopp mot Brisbane Roar. Han spilte siste halvdel av 2.omgang mot Swindon på søndag.