Forlenger trolig innen årsskiftet

Simon Mignolet nærmer seg ny kontrakt. Manageren har ikke spurt eierne om penger til januar.

Den belgiske sisteskansens nåværende avtale løper ut sommeren 2018, men nå melder velinformerte James Pearce i Liverpool ECHO at han ikke er langt unna å signere en ny langtidskontrakt.

Samtalene mellom Mignolets representanter og klubben går uten problemer, og Liverpool forventer at forhandlingene sluttføres før året er omme, skriver lokalavisen.

Det er Jürgen Klopp selv om har tatt initiativ til å forlenge Mignolets avtale. Da tyskeren fikk vite at 27-åringen bare hatt to og et halvt år igjen av kontrakten, ba han administrerende direktør Ian Ayre komme i gang med samtalene.

Saken fortsetter under.

Etter oppgjøret mot West Bromwich i helga, der Mignolet var negativt involvert i det første baklengsmålet, gikk Klopp raskt ut for å ta målvakten i forsvar og sa han «ønsker å ha keepere som kommer ut i feltet», og at man bare må se fremover hvis noe går galt.

Ingen henvendelser om penger

Ifølge Liverpool ECHO har Klopp heller ikke har kommet med noen forespørsler om overgangspenger overfor de amerikanske klubbeierne, Fenway Sports Group (FSG), foran januarvinduet.

Liverpool-sjefen har lenge vært klar på at han ikke fokuserer på andre spillere enn de klubben allerede har, og hittil skal altså ikke FSG ha fått noen henvendelser om nye spillere fra manageren.