Fornøyd med generalprøven

Selv om det ble tap 1-0 for FC Luzern U21, er Liverpools U21-trener Michael Beale fornøyd med kveldens treningskamp i Sveits.

- Luzern startet sterkt, og dominerte første omgang, men vi spilte utmerket etter pause, uttaler Beale til Liverpoolfc.com etter 1-0 tapet på Swissporarena.

Den brasilianske tenåringen Allan Rodriguez de Souza startet kampen på midtbanen.

- Allan var utmerket, og vokste inn i kampen de siste 45 minuttene. Corey Whelan spilte strålende i forsvar igjen, og målvakten vår, Ryan Fulton, virket sterk, i form og tilbake på sitt beste, fortsetter Beale.

Liverpoolfc.com rapporterer at Ryan Kent spilte en ny god kamp, og hadde et skuddforsøk i tverrliggeren på stillingen 0-0.

Vertene tok ledelsen ti minutter før pause, før Jerome Sinclair hadde et skudd på innsiden av stolpen, som likevel ikke gikk inn, etter pause. Det hører også med til historien at Harry Wilson hadde to frispark som traff tverrliggeren.

- Wilson, Sinclair og Sergi Canos var strålende for oss, og vi var veldig uheldige som ikke scoret og fikk utligningen vi hadde fortjent. Totalt sett var det en flott erfaring å spille på et vidunderlig stadionanlegg, og jeg ønsker å takke vertskapet vårt, Markus Babbel og FC Luzern.

Liverpools lag i kampen: Fulton, Whelan, Maguire, Allan, Cleary (Randall 45), Chirivella (O'Hanlon), Dunn (Wilson 45), Madger Gomes (Hart 45), Sinclair, Brannagan (Canos 70), Kent (Yesil 80).