Forsinket Besiktas har gode spillere

Brendan Rodgers understreker at man møter et seierssikkert lag i den tyrkiske ligalederen Besiktas, som kommer forsinket til Liverpool som følge av snøvær i Istanbul.

- 3-4-3 fungerer med de spillerne vi har, hvorvidt det fungerer mot Besiktas, dersom vi benytter det, får vi ikke svar på før under kampen. Systemet er i det hele tatt irrelevant, dette handler om å finne sin identitet og måte å spille fotball på, svarte Brendan Rodgers til pressen foran morgendagens kamp mot Besiktas i Europa League, på spørsmål om han trodde Liverpools «nye» formasjon også ville fungere mot utenlandske lag.

- Besiktas har gode spillere. De har for eksempel Gökhan Töre, en ung playmaker som jeg kjenner fra Chelsea og de har en fremre firer hvor Demba Ba spiller på topp. Ba er en veldig god spiller, som både har god teknikk og scorer mål. Det som skjedde mot Chelsea forrige sesong vil imidlertid ikke vekke dårlige minner hos meg.

- Besiktas viste mot Tottenham at de er defensivt sterke og de er et lag som leder ligaen og er vant til å vinne.

- Dette er en prestisjefylt turnering som vi ønsker å vinne. Det blir tøft mot Besiktas, men målet er å ha en ledelse før vi skal spille bortekampen.

Pressekonferansen med Besiktas i kveld er for øvrig utsatt noen timer, siden snøvær i Istanbul har gjort det vanskelig med transporten.