Førstelagsspillere med på U21-laget i kveld?

Liverpool U21 kan inkludere noen A-lagsspillere til treningskampen i Chester, ifølge lokal journalist.

Det er tre dager til Brendan Rodgers og mannskapet møter finsk motstand på Olympiastadion i Helsingfors, men allerede i kveld skal klubbens U21-lag ut i sin femte treningskamp for sommeren.

Les også: Nysigneringene trente sammen for første gang

Under den forrige gjennomkjøringen, mot Porto søndag ettermiddag, fikk duoen Philippe Coutinho (23) og Emre Can (21) sine første minutter på banen etter sommerferien, og det kan være duket for flere Liverpool-stjerner når U21-laget møter Chester FC fra nivå fem klokka 20.45.

– Forstår at Liverpool U21-troppen til kveldens kamp mot Chester skal inkludere noen førstelagsspillere. Blir interessant å se hvem, twitret Jim Green, journalist i lokalavisen Chester Chronicle, i formiddag.

Roberto Firmino (23) og Christian Benteke (24) er blant dem som ennå ikke har spilt kamper under sesongoppkjøringen, mens Coutinho og Can bare står med én omgang under beltet så langt.

Saken fortsetter under.

– Fantastisk å ha dem med

Ingen navn er foreløpig bekreftet til å være med i troppen på Lookers Vauxhall Stadium i kveld, men Liverpools manager kan gi spillere som ikke var med til Asia og Australia muligheten, skriver Chester Chronicle.

– Det var fantastisk å ha med Philippe og Emre, og de spilte bra i de 45 minuttene de fikk. Holdningene deres var glimrende. De var strålende i garderoben og tok seg av de unge spillerne, sa U21-trener Michael Beale etter kampen mot Porto i helga.

Les også: Dette er Liverpool U21

I tillegg til eventuelle førstelagsprofiler ventes det at spillere som Jack Dunn (20), som scoret to ganger da laget spilte uavgjort mot PSV Eindhoven lørdag, Samed Yesil (21), Sergi Canós (18), Adam Phillips (17) og Cameron Brannagan (19) blir involvert.