Fortsatt på femteplass

To klubber hadde muligheten til å passere Liverpool på tabellen etter det stygge tapet for Arsenal på Emirates i går, men både Southampton og Tottenham skuslet vekk muligheten til å klatre.

Begge lå poenget bak Brendan Rodgers’ lag før runden, og med tap i hovedstaden risikerte Liverpool være nummer sju i Premier League etter helga. Men med hjelp fra Everton og Burnley er de helrøde fortsatt på femteplass når det gjenstår under to måneder av ligasesongen.  

Southampton var på Merseyside-besøk i går ettermiddag, men fikk ikke med seg noen poeng fra Goodison Park og møtet med de blå. Phil Jagielka scoret kampens eneste mål etter kvarteret spilt, noe som betyr at sørkystklubben blir stående med 53 poeng.

Se hele tabellen her!

Det gjør ikke Tottenham, men fansen hadde håpet på mer enn det ene poenget de plukket i Burnley i dag. I et sjansefattig og lite underholdende oppgjør mot den nedrykkstruede klubben på Turf Moor endte det nemlig målløst. Dermed har London-klubben like mange poeng som Liverpool, men de røde har bedre målforskjell.

Les også: – Topp fire er veldig, veldig vanskelig nå

Nå er det sju poeng opp til fjerdeplassen for de to lagene, men Manchester City kan gjøre avstanden større dersom de slår Crystal Palace på bortebane i morgen kveld.

Videoer med tillatelse fra TV 2.