Fortsett å støtt flyktningene!

Vi har nå passert fantastiske 255.000,- innsamlede kroner - men behovet til Europas flyktninger er fortsatt stort. Det er fortsatt mulig å gi!

Lørdag 5. september la Liverpool FC Supporterklubb ut en innsamlingsaksjon til støtte for flyktningene i Europa. Et par dager senere passerte innsamlingsaksjonen 150.000 kroner til UNICEF. Vi har per 17. september passert utrolige kr 255.000!

Vi understreker imidlertid sterkt at det behovet er stort og vi ber våre medlemmer om å fortsette å gi!

– Dette har jo gått ti ganger raskere å komme til det opprinnelige 150.000 enn vi trodde. På litt over to døgn hadde vi faktisk det inne. Det hadde vi aldri trodd. Vi hadde trodd vi skulle klare det på et par uker, men ikke så raskt. Tusen takk til alle som har bidratt, sier daglig leder Tore Hansen i Liverpool supporterklubb Norge.

I 2013 samlet supporterklubben inn 142.000 kroner til de som ble rammet av tyfonen på Filippinene. Målet denne gangen var å klare 150.000, som vi nå har klart med glans!

– Men at vi nå har nådd målet bør ikke bli en hvilepute. Nå håper vi kanskje at vi kan se 200.000-tallet i løpet av kort tid.

- Det viktigste budskapet er at det fortsatt ermulig å gi, sier Hansen. Behovet er stort - behovet for hjelp er akutt akkurat nå! Vi vet mange røde kommer til å samle inn penger i forbindelse med helgens kamp. Vi setter utrolig stor pris på

KLIKK HER FOR Å DONERE
(du kan endre sum og gi så mye eller lite du ønsker)

– Vi har sett før at Liverpool supportere er rause, og stiller opp når det trengs. Og vi ser også at flere Liverbirdsklubber har bidratt. Når man ser på kommentarene som er lagt ved i innsamlingen ser man at det er mange som skriver at det er et bra initiativ, og det er bra å vise at vi ikke bare tenker på det som skjer på gressmatta, sier Hansen.

Fra kommentarfeltet på aksjonssiden til UNICEF:

Svanhild
«Er for augeblikket på utveksling i Australia, og fekk i den anledning eit stipend på 4000 frå NTNU til "uforutsette utgifter." Det har vel sjeldent vore mindre vanskeleg å gje noko frå seg. Kvifor skjønnar ikkje alle at det er ein lagsport å vere menneske? YNWA»

Bjørn
«Ungene ville bidra til denne gode saken. Jeg 10 doblet det de ville gi. Dette er et flott tiltak av supporterklubben. En av de verste humanitære katastrofer i moderne tid krever handling. Håper vi klarer å samle inn flere hundre tusen kroner til de stakkars syrerne. YNWA»

Geir 
«Øksnes Liverbirds bidrar med kr 1000. Utfordrer andre Liverbirdsklubber.»

Farid
«Jeg var en gang en flyktning jeg også. Jeg og familien flyktet fra Irak da regimet til Irak ønsket å uttrydde kurdere. Norge tok oss imot med åpne armer.Vi kom til landet i 1989 og året etter fikk jeg for første gang oppleve å se på fotball på tv. Det var Liverpool og det har vært Liverpool helt siden 1990. Jeg har prøvd å gi noe tilbake til Norge i likhet med familien opp gjennom årene. Min far har sagt fra dag 1, dette landet åpnet dørene for oss, nå må vi berike den med det vi kan og det vi kan bidra med. Jeg elsker Norge, jeg elsker Liverpool og jeg tror vi kan få frem det beste i menneske.»

Svein
«Det er flott at supporterklubben tar initiativ til dette og det er veldig viktig at vi støtter. You'll never walk alone gjelder ikke bare fotballen.»

KLIKK HER FOR Å DONERE
(du kan endre sum og gi så mye eller lite du ønsker)