Fortsetter i MK Dons

Tidligere Liverpool-keeper David Martin har signert en ny toårskontrakt med MK Dons.

MK Dons bekrefter på sine offisielle nettsider at David Martin har skrevet under en ny kontrakt som binder keeperen til den ferske Championship-klubben frem til sommeren 2017.

Den tidligere Liverpool-keeperen spilte en viktig rolle da MK Dons rykket opp fra League One i vår, hvor han holdt buret rent i hele 20 kamper.

29-åringen spilte 47 kamper sist sesong, og står nå bokført med hele 253 kamper totalt for MK Dons.



- Jeg er glad for å ha signert en ny kontrakt. Det har vært en fin sommer for meg personlig, og nå får jeg tilbringe to år til i denne flotte klubben, uttaler Martin til Championship-klubbens nettside.

Martin var tilknyttet MK Dons allerede i 2004, men ble hentet av Liverpool to år senere. Han returnerte til Milton Keynes sommeren 2010, som tidligere Liverpool-junior Karl Robinsons første kjøp som Dons-manager.

Etter at han kom tilbake til MK Dons har David Martin holdt nullen i 16 kamper per sesong i gjennomsnitt, og har spilt over 40 kamper hver eneste sesong.

Martin fikk aldri førstelagskamper for Liverpool, men ble i sin tid på Anfield lånt ut både til Accrington Stanley, Leicester, Tranmere, Leeds og Derby.