Forventet minst ett år til i Liverpool

Steven Gerrard avslører i dag at han hadde forventet å få spille fast på Liverpools førstelag i minst en sesong til, etter denne.

I et lengre intervju med Premier League Productions forteller Liverpool-kapteinen at han forventet å være førstevalg på Liverpools midtbane i minst en sesong til.

- Det at jeg nå forlater Liverpool skjedde litt tidligere enn jeg trodde det ville gjøre. For ett år siden, da jeg trakk meg fra videre landslagsspill, trodde jeg nok at jeg ville få ett år til i Liverpool etter dette, innrømmer 34-åringen.

- Men ting forandrer seg, og du må ta viktige avgjørelser. Jeg føler at tidspunktet er riktig nå. Jeg forlater klubben på et tidspunkt der folk ønsker å beholde meg ørlite lenger. Jeg vil heller forlate klubben på et slikt tidspunkt, hvor jeg er ønsket, enn at folk forsøker å skyve meg ut døren.

- Dette er selvsagt den vanskeligste avgjørelsen jeg noen gang har måttet ta, men det er gode grunner til at jeg har tatt den, og jeg mener at jeg forlater klubben på riktig tidspunkt.